Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Alegerea tigarilor electronice si componentelor suplimentare

04.07.2017

Cum sa alegeti tigara electronica si componentele suplimentare

In prezent, in mediul online activeaza mii de magazine ce comercializeaza tigari electronice.In fiecare catalog sunt expuse zeci, sute, uneori si mii de modele.Pot fi solutii gata, sau componente aparte – atomizoare pentru tigari electronice, baterii pentru tigari electronice, incarcatoare pentru tigari electronice. In unele cazuri merge vorba de branduri renumite (Cuttwood, SMOK, iJoy,Nitecore s.a), in altele de companii mici ce creaza solutii de buget. Mereu este loc si pentru brandurile necunoscute din China, fiind o adevarata loterie cu excluderea unei garantii reale. Pretul tigarii electronice in Moldova permite ca intr-un timp relativ scurt sa va rascumparati cheltuielile.

tigarile electronice in chisinau

Componente, extensii, alimentarea

Componenta de baza a oricarei tigari electronice este atomizorul, sau traditional - evaporator. El asigura incalzirea pana la temperatura necesara, potrivita pentru aprinderea calitativa a lichidului. Cele mai simple atomizoare nu detin setari. Sunt potrivite pentru incepatori. Daca cultura vape a devenit o parte din viata dvs. demult, atunci puteti opta pentru moduri pentru tigari electronice diferite, ce ofera accesul catre noi posiblitati. La alegerea tigarii atrageti atentia la potentialul ei de a fi imbunatatita cu extensii suplimentare. Cea mai optima solutie este de a cumara vaporizatoare cu baza servisabila. De asemenea, la alegerea modelului, cercetati capacitatea acumulatorului. Cu cat este mai mare, cu atat mai putin veti fi nevoit de a cauta o priza electrica prin preajma. O solutie de alternativa este folosirea unui power bank. Insa purtarea acestuia impreuna cu tigara nu este o varianta chiar comoda. O atentie deosebita merita si rezervorul pentru lichid. Daca fumati mult si des, alegeti modelele care sunt prevazute pentru o exploatare indelungata.

Daca sunteti interesat de a cumpara lichide pentru tigarile electronice in Chisinau, atunci le puteti achizitiona pe site-ul web ecigarette.bget.ru . Aici veti gasi un asortiment larg de acumulatoare, atomizoare si moduri pentru orice gust si buget.