Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Tigarile electronice in Moldova

28.06.2017

In prezent tigarile electronice in Moldova nu sunt doar o parte a modei, ci unul dintre fenomenele firesti.

Oamenii realizeaza ca modul dat de fumat este cu mult mai sigur fata de tigarile clasice, trabucuri si chiar fata de narghilea.

Tigara electronica este un dispozitiv simplu, compus din cateva elemente si un acumulator reincarcabil. In ea se localizeaza un vas special, destinat stocarii de lichide pentru tigara electronica, care la evaporare formeaza un fum frumos si dens.

Tehnologiile evolutioneaza. Progresul nu stagneaza, pe piata apar diverse vape – moduri pentru tigari electronice , ce asigura protectia contra supraincalzirii, caderilor de tensiune sau scurt circuit.Sunt solutii asemanatoare ce permit schimbarea urmatorilor parametri:

  • moduri varivolt VV/varivatt VW ;
  • moduri pentru gestionarea temperaturii;

tigarile electronice in moldova

A fuma sau a vaporiza – aceasta-i intrebarea?

Disputele intre sustinatorii tigarii obisnuite si tigarii electronice sau transformat intr-un subiect pentru bancuri, glume si meme-uri pe internet. Insa daca sa cerecetam procesele chimice, fizice si biologice, vom primi unicul raspuns corect si cistit – vaporizarea este mai putin daunatoare. De ce?
  • La fabricarea tigarii sunt folosite multiple chimicate, incalzirea carora duce la eliberarea toxinelor , multe dintre care sunt mai periculoase ca nicotina;

  • Rasina dauneaza plaminilor si bronhiilor;

  • Calitatea tutunului demult nu mai coincide cu anumite norme. In deosebi, la marcile de buget;

  • Alimentarea tigarii electronice poate sa nu contina nicotina deloc. Multi oameni au dependenta de la procesul in sine, si nu de la compozitia tigarii.

Inca un avantaj al vape-ului este mirosul placut. Hainele dvs. si lucrurile celor din jur nu se vor imbiba cu fum. Multi oameni pur si simplu detesta mirosul de tutun.

  • Puteti alege aromele. Bai mai mult de atit, ele pot fi combinate excelent;
  • Pretul lichidului in Moldova este destul de avantajos. Cumparind-ul in volumuri mari, veti economisi semnificativ;
  • Asortimentul larg de alimentari pentru tigarile electronice in Chisinau va satisface cerintele oricarui client.