Solicită un apel
Nume*
Telefon*
Timpul apelului*
Mesaj
Codul din imagine*
CAPTCHA
Catalog de produse

Tipuri de acumulatoare pentru tigari electronice

02.08.2017

La comandarea de tigari electronice in Moldova , clientii se confrunta cu aceeasi problema, intalnita si la posesorii de smartphone-uri puternice. Bateriile ce sunt instalate in aceste dispozitive, se pot descarca mai rapid decat ar fi de dorit. Unii rezolva problema prin purtarea unui acumulator powerbank, iar altii prefera sa cumpere o alta baterie mai puternica si mai sigura.

Cum sa intelegem aceste denumiri, miliaamperi si altele, daca nu va pricepeti in asemenea lucruri?

Puteti cauta informatie pe forumuri, sau va puteti consulta cu colaboratorii internet-magazinului nostru.

acumulatoare tigari electronice in moldova

Tipuri de acumulatoare

Bateria vape-ului dvs. este asemenea rezervorului din automobil, ce mereu necesita alimentare, adica, incarcare. Exista trei tipuri de acumulatoare pentru tigari electronice in Chisinau:

  • Nereglabile. Este cea mai simpla baterie reancarcabila. In dependenta de modelul dispozitivului procurat de dvs. , bateria poate detine o capacitate de la 650 miliamperi pana la 2200 de miliamperi. Sunt potrivite pentru persoanele ce au cumparat prima tigara, iar momentan doar studiaza posibilitatile acesteia. Pretul bateriilor simple este accesibil, se deosebesc prin tip, capacitate si o serie de alti parametri suplimentari;

  • Reglabile. Indata ce va veti atarna mai profesionist catre procesul vaporizare, veti intelege, ca efectele obtinute in timpul folosirii tigarii electronice depind de tensiune;

  • Acumulatoare cu curent ridicat. Se deosebesc prin capacitate si siguranta superioara. Sunt baterii puternice de tip litiu-ion.

Marcajul bateriilor este compus din cinci cifre. Primele doua – reprezinta diametrul, urmatoarele trei – inaltimea. Deci, daca vedeti inscriptia 17500, acest lucru semnifica ca exemplarul dat detine diametrul este 1.7 cm si inaltimea de 5 cm.

Specialistii avertizeaza ca acumulatoarele calitative de la producatori renumiti sunt adesea contrafacute. De aceea, persoanele ce cumpara bateriile de pe Aliexpress, sau eBay, risca sa ca primeasca produse ce nu corespund standardelor de calitate.

Magazinul de tigari electronice in Moldova si baterii e-cigarette.md !